23948sdkhjf

Investerer sig væk fra millionminus: Altan.dk har vendt skuden

Massive investeringer kombineret med flere danske altan- og elevatorprojekter giver bonus hos Altan.dk.

Det familieejede altanfirma har vendt 2017-underskuddet på 32,8 millioner kroner til et plus på 851.326 kroner sidste regnskabsår. Selskabets har desuden polstret sin pengekasse. Egenkapital er øget til 16 millioner kroner mod 3,3 millioner sidste år.

- Derudover er resultatet et bevis på, at de udviklingsprojekter, vi søsatte i sidste regnskabsår for at give os et stærkere fundament fremadrettet, var de rigtige. Vi har allerede solgt for 48 millioner kroner i første kvartal af det nye regnskabsår, så jeg ser frem mod 2019 med masser af optimisme og positivitet, siger administrerende direktør Casper Gorm Knudsen.

Altan.dk leverer hvert år 3.000 nye altaner til danskerne, og står ifølge firmaet selv for cirka 70 pct. af alle altanprojekter i Danmark. Virksomheden har i det seneste regnskabsår udvidet sin forretning betragteligt og beskæftiger nu 150 medarbejdere. 

For 600 millioner elevator-tilbud ude
Tidligere på året kom det frem, at en investorgruppe med de to tidligere Falck-topfolk Allan Søgaard Larsen og Morten Reignald Pedersen i spidsen havde købt sig ind i Altan.dk. Investorerne skal bl.a. medvirke til at udvide altanforretningen i Sydsverige og fokusere endnu mere på elevatordelen, hvor man i øjeblikket har tilbud ude for over 600 millioner kroner. 

- Danmark har historisk set været lidt af et u-land, når det kommer til elevatorer, men vi ser nu en voksende interesse for at få elevatorer i eksisterende etageejendomme og løser 25-30 elevatorprojekter i hele landet hvert år. Det er et område, som kun bliver større de kommende år i kraft af, at flere og flere midaldrende og ældre flytter til byen, ligesom mange børnefamilier vælger at blive boende i byen, siger Casper Gorm Knudsen.

Han tilføjer, at firmaet – ligesom med altanerne - samler vi processen og har alle kompetencerne inhouse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111