23948sdkhjf

Rejsegilde på populært boligprojekt

I Viby opfører Dansk Boligbyg 74 eksklusive udlejningsboliger for Henton Ejendomme. Den første blok skal afleveres den 15. august, og torsdag i denne uge var der rejsegilde.
På Udsigten i Viby – højtbeliggende og med flot udsigt – er Dansk Boligbyg i fuld gang med at opføre 74 udlejningsboliger fordelt på tre boligblokke.

Første spadestik til byggeriet blev taget i august 2010, og om få måneder kan Dansk Boligbyg således aflevere de første 22 boliger, inklusiv to penthouse-lejligheder, til bygherren efter præcis et års byggeri.

- En smuk svane
Torsdag den 12. maj var der rejsegilde på byggeriet, og her kunne projektleder Niels Erik Starup fra Dansk Boligbyg fortælle, at tidsplanen, trods den hårde vinter, fortsat ser fornuftig ud.

Bygherren Henton Ejendomme var repræsenteret ved direktør Peter Møller, der dedikerede rejsegildet til de gennemsnitligt 40 håndværkere, der dagligt arbejder på byggepladsen:

- Byggeriet ser godt ud, og jeg ved, at der er stort gå-på-mod. Bliv ved med det – nu, hvor den hårdeste vinter i mands minde er lagt bag os. Stor tak til hovedentreprenøren, Dansk Boligbyg, for et som altid virkeligt fremragende samarbejde. Byggeriet er smukt – og også udsigten er smuk. Derfor tøver jeg ikke med at kalde dette projekt for en smuk svane, sagde han blandt andet.

22 boliger er udlejet
De 74 lejligheder er 2. etape af et samlet projekt på Udsigten i Viby. 1. etape – en ejendom med 30 lejligheder – blev taget i brug i september 2009.

Boligerne i anden etape er mellem 60 og 140 m², og interessen for projektet er stor. Således har 22 af lejlighederne været udlejet længe før gårsdagens rejsegilde. Den første blok skal afleveres til Henton Ejendomme den 15. august, mens de to øvrige følger efter henholdsvis den 17. oktober og den 17. januar.

Mange lejligheder får panoramaudsigt over den smukke ådal, Brabrand Sø og Århus by. Facaderne er udført i en kombination af sorte mursten og lette plade- og træbeklædninger. Alle lejligheder har store vestvendte terrasser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141