23948sdkhjf

Sjælsø skal bygge 4.600 m² for Udbetaling Danmark

ATP Ejendomme har udpeget Sjælsø Gruppen som totalentreprenør for opførelsen af et nyt kontorhus på fire etager i Holstebro. Arkitekt på projektet er Cebra Arkitekter.
Når den nye myndighed, Udbetaling Danmark, i 2012 og 2013 overtager udbetalingen af folke- og førtidspension, boligstøtte, barselsdagpenge og familieydelser fra kommunerne, skal det ene af i alt fem centre ligge i Holstebro.

Bygherren ATP Ejendomme har netop udvalgt Sjælsø Gruppen som totalentreprenør for opførelsen af det 4.600 m² store kontorbyggeri, der skal kunne rumme op til 278 medarbejdere.

Huset opføres på Hostrupvej i gåafstand fra centrum og togstationen og helt tæt på det overordnede vejnet.

- Med en beliggenhed så tæt på både centrum, bus, togstation samt hovedvejsforbindelser til det øvrige Jylland, gør vi det så nemt, vi kan, for vores medarbejdere. Samtidig har vi valgt et hus, der på alle måder lever op til de krav, vi stiller til arbejdsmiljø, indretning, kvalitet og økonomi. Huset har også et meget spændende arkitektonisk udtryk. Alt i alt ser vi meget frem til at åbne dørene for vores nye arbejdsplads, hvorfra vi i fremtiden skal håndtere mange tusinde borgeres sager, siger forretningsdirektør i ATP, Lilian Mogensen.

Forud for valget af Sjælsø Gruppen totalentreprenør er gået en projektkonkurrence med deltagelse af i alt fem totalentreprenører.

Fire andre centre på vej
Udover centret i Holstebro er det vedtaget at placere tilsvarende centre i Frederikshavn, Haderslev, Vordingborg og Hillerød.

Udbetaling Danmark har tidligere meldt ud, at centret i Hillerød bliver placeret i forbindelse med ATP’s hovedsæde. Centret i Haderslev skal bygges i byens nye havnemiljø, og i Vordingborg skal der ligeledes bygges nyt på adressen Kuskevej. Centret i Frederikshavn flytter ind i byens gamle toldkammerbygning og de tilhørende nyere bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141