23948sdkhjf

Millionsatsning på grønne tage

Firmaerne Byggros og Megagræs har investeret 5 mio. kroner i produktion af sedummåtter til anlæg af grønne tage, og de er klar til at udvide i takt med efterspørgslen.
Baseret på en forventning om øget efterspørgsel på levering af grønne tage søsatte Byggros A/S og Megagræs ved Gørlev sidste år et storstilet samarbejde omkring produktion af sedummåtter til grønne tage.

Første parti er nu klar til levering, og næste års produktion er så småt undervejs. Planen er, at produktionen i løbet af det kommende år skal udvides i takt med efterspørgslen, således at behovet for sedummåtter til det danske marked i princippet kan dækkes herfra.

Arealerne er til stede og maskineriet til etablering og optagning er på plads. Produktionen skal desuden afsættes til nærmarkedet i Sydsverige, hvor Byggros AB allerede afsætter betydelige mængder sedummåtter.

Der er tale om en stor satsning, hvor der allerede nu er investeret omkring 5 mio. kroner i sedumproduktionen, og væksten er mærkbar, fortæller adm. direktør i Byggros, Anders Kjeld:

- Anlægstekniker Torben Hoffmann fik i slutningen af 2007 frie tøjler til at tage fat på en helhedsløsning til opbygning af grønne tage. Siden er det gået stærkt. Den grønne afdeling er vokset fra 1 til 3 sælgende teknikere - alle med en grøn baggrund som anlægsgartner, suppleret med en uddannelse som jordbrugsteknolog. Det sikrer, at kunden får en optimal rådgivning, som både er praktisk og teknisk velfunderet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187