23948sdkhjf

Lokale håndværkere bygger Løgstør-boliger

Vinderne af licitationen på boligbyggeriet Falcken, som skal rumme 18 boliger, er fundet. Spaden går i jorden 1. februar 2012.
Boligprojektet Falcken har fået luft under vingerne.

Løgstør Boligforening måtte opgive projektet. Aars Boligforening overtog dog planen og har nu afholdt licitation på boligbyggeriet, som kommer til at rumme 18 boliger. Det skriver Nordjyske.dk.

Falcken kommer til at koste 30 mio. kr. Heraf går de 8 mio. kr. til køb af grunden, honorarer mv. De resterende små 22 mio. kr. er fordelt på håndværksudgifter.

Mange ordrer til lokale firmaer
Der var tale om en indbudt licitation med 5-6 håndværksfirmaer i hver kategori. Blandt vinderne var mange lokale firmaer,

Murerentreprisen på 10,9 mio. kr. gik til Murerfirmaet Henriksen & Madsen fra Løgstør, mens tømrerentreprisen med en pris på 4,99 mio. kr. blev vundet af tømrermester Thorkild Jespersen, Skovsgaard. Løgstør VVS snuppede VVS-entreprisen , der har en værdi af 1,9 mio. kr. El-arbejdet kommer til at koste 1,19 mio. kr. og vil blive udført af Vesthimmerlands og Midtfjord El. Entreprisen på ventilation står VM Ventilation, Løgstør for til en pris på 648.000 kr. Malerentreprisen gik til MJ Malerfirma, Viborg via en pris på 741.000 kr. Endelig blev det JD Elevator, Sønderjylland, som fik elevatorentreprisen til 650.000 kr., mens inventarentreprisen på 496.500 kr. blev vundet af Svanekøkken, Aars. Det skriver nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094