23948sdkhjf

DSV bygger nyt hovedsæde i Hedehusene

Næsten 700 arbejdspladser flytter til Høje-Taastrup Kommune, når et nybyggeri på i alt ca. 30.000 m² står færdigt i 2014.
Nordeuropas største transportvirksomhed bygger nyt hovedsæde i Høje-Taastrup Kommune, nærmere bestemt i erhvervsområdet Jasonsminde, der ligger i Hedehusene.

DSV forventer, at byggeriet går i gang i 2012 og står klar i 2014. Der bliver tale om et hovedkontor på ca. 15.000 m² samt en distributionsterminal af tilsvarende størrelse, hvor varer skal modtages, omfordeles og distribueres videre.

Let beslutning at tage
DSV lægger vægt på, at det bliver et byggeri med vægt på funktionalitet, men samtidig ønskes en grøn profil. Disse ønsker forventes kombineret i et ”arkitektonisk interessant” byggeri

- Vi har igennem længere tid søgt efter den perfekte placering til vores nye hovedkontor. Da Høje-Taastrup Kommune foreslog Jasonsminde, var vi ikke i tvivl. Lokalplanen kom hurtigt på plads, infrastrukturen, som er meget vigtig for en transportvirksomhed, er i top, det er tæt på Storkøbenhavn, og muligheden for at kunne udvide virksomheden i takt med, at det bliver nødvendigt, gjorde, at beslutningen var let at tage, siger Executive Vice President for DSV Solutions Holding, Brian Winther Almind.

DSV tilbyder vejtransport, luft- og søfragt samt logistik og lagerhotel og har ca. 2.000 medarbejdere i Danmark. Knap 700af disse vil komme til at arbejde i Hedehusene, heraf ca. 600 i administrationen og resten inden for lagerdrift.

Hedehusene på landkortet
Høje-Taastrup Kommune oplever generelt stor interesse fra virksomheder for at etablere sig i kommunen. Det forventes, at ca. 2.000 arbejdspladser i de kommende år flytter til Høje-Taastrup Kommune med virksomheder som Bankernes Kontantservice, Copenhagen Outlet, Danske Handicaporganisationer, DISA, DSV og Taastrup Bycenter.

- Det er en stor styrke, at DSV etablerer sig med næsten 700 arbejdspladser – det understreger vores position som en erhvervsvenlig kommune, og jeg håber, at DSV’s medarbejdere vil få øjnene op for kvaliteterne i byen med skønne naturområder og et rigt kulturliv, siger borgmester Michael Ziegler og fortsætter:

- Det vil også styrke Hedehusene, at DSV trækker medarbejdere til, som vil handle i byen og i det hele taget bruge nærområdet. Det betyder også, at Hedehusene kommer mere på landkortet, når en international transportvirksomhed sætter kursen hertil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093