23948sdkhjf

40 nye boliger på toppen af boligblok

Hørsholm Almene Boligselskab udvider eksisterende boligblok fra 1968 i højden. Projektet udbydes i hast, fordi den oprindelige licitation blev annulleret.
I Ådalsparken i Hørsholm skal en ni etager høj ejendom udvides med 40 tagboliger, og projektet blev oprindeligt udbudt i maj måned.

Licitationsresultaterne lå imidlertid væsentligt over projektets budgetramme, og derfor blev det oprindelige udbud annulleret og erstattes nu af et nyt ”hastende begrænset udbud” med forventet opstart i februar 2012.

Hørsholm Almene Boligselskab oplyser i udbudsbekendtgørelsen, at entreprisen kun gennemføres, ” såfremt bygherre opnår Skema B-godkendelse. Opnås der ikke B-godkendelse, bortfalder entreprisen ”.

Skema B-ansøgningen skal være indleveret til kommunen medio december 2011, og derfor er det nødvendigt med hasteprocedure.

Afsluttes i april 2013
Der er tale om et projekt til 52 mio. kroner med et samlet nybygget boligareal på ca. 3.430 m². Alle de nye lejligheder udstyres med altan/terrasse og får adgang til en åben altangang langs facaden samt elevator.

Byggeperioden ventes at strække sig fra 1. februar 2012 til 22. april 2013. Alle materialer skal hejses op på taget med kran, og hele bygningen vil være beboet under hele perioden.

Det er planen at prækvalificere 5-7 virksomheder, og fristen for at komme i betragtning er den 14. oktober.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079