23948sdkhjf

Byggeriet af Karlslunde Plejecenter genoptages

Efter syv uger på standby sender Brødrene A. & B. Andersen nu igen sine håndværkere ud på byggepladsen ved det kommende Karlslunde Plejecenter i Greve.
På grund af en anstrengt økonomi har Brødrene A. & B. Andersen ikke arbejdet på byggeriet af Karlslunde Plejecenter i Greve de seneste syv uger.

Firmaet er hovedentreprenør på det 135 mio. kroner dyre plejehjemsbyggeri, men løb henover sommeren løb ind i problemer med likviditeten, og siden har det været uvist, om en anden entreprenør skulle overtage projektet.

Nu er Brødrene A. & B. Andersen omsider nået til enighed med Greve Kommune om at fortsætte arbejdet. Det oplyser Licitationen, der har talt med kommunaldirektør Allan Vendelbo. Han fortæller, at arbejdet genoptages torsdag morgen.

- Det har taget lidt længere tid, end vi først havde regnet med. Vi har skullet have så mange garantier, som det har kunnet lade sig gøre at få, siger kommunaldirektøren.

Ifølge Licitationen har Greve Kommune indtil videre betalt 83 mio. kroner til Brødrene A. & B. Andersen, hvilket angiveligt er ca. 20 mio. kroner mere, end der er udført arbejde for. Den nye aftale sikrer, med så stor sikkerhed som muligt, at arbejdet færdiggøres inden for de økonomiske rammer af den oprindelige kontrakt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096