23948sdkhjf

Spaden i jorden til 55 plejeboliger i Ebeltoft

Løgten Murer- og entreprenørforretning er hovedentreprenør på en stor udvidelse af Søhusparken i Ebeltoft, hvor byggeriet af 55 nye boliger netop er indledt.
Onsdag den 9. november var der første spadestik på den første sektion af de nye plejeboliger ved Søhusparken i Ebeltoft. Bygherre er Ebeltoft Boligselskab, som fordobler antallet af boliger i centret fra 55 til 110.

Byggeriet omfatter i alt godt 4.700 m², og de første 16 boliger ventes klar til indflytning i oktober 2012. Samtlige boliger skal være færdigbyggede i april 2013.

Hovedentreprenør på byggeriet er Løgten Murer- og entreprenørforretning, der var billigst af de syv tilbudsgivere i licitationen. Rådgivere er KPF Arkitekter og Ingeniørfirmaet Stokvad & Kerstens.

Blandt talerne ved sidste uges første spadestik var Ebeltofts borgmester Kirstine Bille. Hun sagde blandt andet:

- Det er en fornøjelse at se første spadestik til et stort antal moderne plejeboliger. Jeg er sikker på, at de i fremtiden vil danne en tryg og god ramme for vores plejekrævende ældre. Det bliver spændende at se det nye miljø med boliger og servicearealer og aktivitetsmuligheder vokse frem hen over de næste år. Et miljø som både brugere og medarbejdere skal være med til at udvikle.

De nye boliger skal overholde de skærpede energikrav svarende til Lavenergibyggeriet klasse 2015, jvf. Bygningsreglement 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109