23948sdkhjf

Havnebad-projekt forsinket

Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt for søsport i Faaborg bliver forsinket og åbner først i 2013. Planen var en åbning til badesæsonen 2012.
Badegæster og søsportsentusiaster må vente en sæson længere på at tage det Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt i Faaborg i brug.

Faaborg-Midtfyn Kommune har gennem et stykke tid arbejdet på at få de nødvendige tilladelser til at etablere havnebadet i Faaborg. Tilladelser er kommet i hus, med der er blevet klaget over den tilladelse som Kystdirektoratet har givet til opførelse af anlægget.

Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt har et budget på 15,8 mio. kr. Pengene er bevilliget fra Lokale- og Anlægsfonden, Faaborg-Midtfyn Kommunes og Realdania.
http://building-supply.dk/article/view/6...

Projektet er udformaet af et team team bestående af Julien De Smedt Architects, Kontor for landskab og arkitektur (KLAR), Sloth Møller, Esbensen og Creo Arkitekter.
http://building-supply.dk/article/view/6...

Arbejdet først i gang til sommer
Transportministeriet skal nu behandle klagerne, som har opsættende virkning. Det betyder, at projektet ikke kan anlægges før Transportministeriet har truffet en afgørelse i forhold til klagerne. Entreprenørerne vil dermed formentligt tidligst kunne begynde at bygge havnebadet i sommeren 2012 og dermed vil havnebadet og Det Blåt Støttepunkt først være klar til brug i sommeren 2013.

Idéen med havnebadet er at invitere borgere i Faaborg og byens omegn til at lege og bevæge sig i og ved Øhavet. Der skabes rum og mulighed for at lege, svømme og dyrke vandsport - alt sammen tæt ved byens centrum. Som noget særligt indeholder det samlede anlæg et Blåt Støttepunkt, som især foreninger og turister vil og kan gøre brug af.

Faaborg Havnebad er et samarbejde mellem Realdania og Lokale- og Anlægsfonden. Det ansvarlige politiske udvalg er Teknik- og Miljøudvalget, hvor Grete Justesen er formand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094