23948sdkhjf

Feriecenterplaner i Juelsminde

Natur, nordisk mad og dansk design skal trække turister til et 229 millioner dyrt feriecenter i Juelsminde.
I Juelsminde går man planer for et nyt, stort feriecentre placeret, hvor Juelsminde Campingplads i dag ligger.

Byrådet i Hedensted har således vedtaget, at den grund, som Juelsminde Campingplads ligger på, kan sælges, hvis en investor er interesseret i at bygge et feriecenter på grunden.

Som udgangspunkt for byrådets beslutning om feriecentret havde konsulentformaet Rambøll - i samarbejde med arkitektfirmaet Ginnerup - lavet en analyse af mulighederne for et feriecenter med badeland. Analysen vurderer, at et sådant feriecenter vil være rentabelt i forhold til udbud, efterspørgsel, økonomi mv.

150 ferieboliger
Et foreløbigt budget sætter de samlede byggeudgifter til 274 mio. kr. Fratrukket salg af ferieboliger på 192 mio. kr. løber de samlede projektinvesteringer op på 82 mio. kr.

Planen indebærer, at centret blandt andet kommer til at indeholde restaurant, badeland, konferenceområde samt 150 ferieboliger i størrelsen 60, 80 og 100 m² og 30 ferielejligheder på 40-25 m².

Målrettet købekraftigt publikum
En styregruppe arbejder nu videre med materialet, og går i dialog med potentielle investorer. Sideløbende arbejdes der med etablering af ny campingplads.

I konceptbeskrivelsen udarbejdet af Rambøll fremgår det, at feriecentrets primære målgruppe bør være voksne par i en alder, hvor børnene er flyttet hjemme fra. Den sekundære målgruppe er børnefamilier, som hovedsageligt er relevante i højsæsonen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094