23948sdkhjf

Millionerstatning til Hansen Group

Et større, ukendt millionbeløb er udbetalt som erstatning for det mislykkede frasalg af Hansen Groups facadeaktiviteter.
I januar måned kunne familien bag Hansen Group offentliggøre, at man var nået til enighed om et salg af facadefabrikkerne til Active Finance Management.

Den svenske kapitalfond var klar med en storstilet vækststrategi, der skulle øge omsætningen fra ca. 800 til 2.000 mio. kroner, men to måneder senere trak fonden sig fra handlen på grund af problemer med finansieringen.

Ifølge dagbladet Børsen er Hansen Group blevet tildelt en betydelig erstatning for den kuldsejlede handel. Avisen henviser til koncernens årsregnskab, hvor 63,1 mio. kroner indgår som “andre driftsindtægter”.

Ejer og bestyrelsesformand i Hansen Group, Hans Kolby Hansen, bekræfter, at der er udbetalt erstatning, men han ønsker ikke at oplyse, hvor stor en del af de 63,1 mio. kroner erstatningen udgør:

- Det beløb er et sammensurium af flere ting, men det er klart, at kompensationen udgør en væsentlig del af beløbet. Vi har forsøgt at gemme det lidt i regnskabet, fordi vi har aftalt fortrolighed omkring beløbets størrelse, siger Hans Kolby Hansen til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1