23948sdkhjf

Udfordrende kontorbyggeri færdigt til tiden

Trods to meget hårde vintre og en voldsom vandskade undervejs kan MT Højgaard aflevere KPMG’s nye kontordomicil på Frederiksberg til tiden og til prisen.
KPMG’s nye domicil ved Flintholm Station på Frederiksberg er nu færdigt, og virksomhedens medarbejdere begynder i denne uge at flytte ind i de nye, spektakulære omgivelser.

Dermed afslutter bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard mere end to års arbejde med et af Danmarks mest spændende kontorbyggerier i nyere tid.

- Når vi kan aflevere så stort et byggeri til tiden og til prisen, er en væsentlig del af årsagen, at vi har haft et meget tæt samarbejde med vores bygherre. Hver gang de har haft ønsker til ændringer undervejs, har vi ført en dialog om, hvad ændringerne vil medføre både pris- og tidsmæssigt, og vi har altid formået at tale os frem til realistiske løsninger, siger Pece Angelovski, projektdirektør i MT Højgaard.

Løsninger vi er stolte af
Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet 3XN og har form som et trekløver. Den indeholder blandt andet tre store atrier, og etagerne er koblet sammen af trapper og gangbroer gennem de åbne rum. Byggeriet har derfor stillet store krav til MT Højgaard, der har opført byggeriet i totalentreprise, og også selv har stået for projekteringen.

- Det er altid en fornøjelse at være med til at bygge noget ekstraordinært. Her er vi blevet udfordret og har afleveret nogle løsninger, som vi er stolte af, og som jeg er sikker på, at KPMG’s ejere og medarbejdere vil nyde godt af mange år frem i tiden, siger Pece Angelovski, der også roser de mange håndværkere, som har været involveret i byggeriet:

- På trods af to meget hårde vintre og en vandskade undervejs formår vi at aflevere til tiden og i meget høj kvalitet. Det har krævet en mandfolkeindsats, siger han.

Byggeriet består af cirka 33.500 kvadratmeter kontor, 1.300 kvadratmeter butikker i gadeplan og 22.000 kvadratmeter kælder til parkering og teknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125