23948sdkhjf

Stor kontorejendom på vej i belastet Aarhus-bydel

Som led i planen om at gøre Gellerup til en attraktiv bydel vil Aarhus Kommune opføre et nyt kontordomicil med plads til 1.000 ansatte. Arkitektkonkurrence er næste skridt.
Der sættes nu for alvor skub i helhedsplanen for Gellerup.

Partierne bag budgetforliget har besluttet, at Teknik og Miljø samt dele af Sociale forhold og Beskæftigelse fra 2015 skal have deres daglige gang i nybyggeri på Edwin Rahrsvej over for Bazar Vest i Gellerup.

De mange arbejdspladser vil skabe liv og nye muligheder og er en del af helhedsplanens mål om at gøre Gellerup til en attraktiv bydel.

Første skridt mod målet
Det nye domicil skal opføres efter en ambitiøs arkitektkonkurrence, der, ud over god arkitektur, også skal sikre bæredygtighed og lavenergi, godt indeklima, høj fleksibilitet og funktionalitet, samt generel høj byggekvalitet.

Det arkitektonisk flotte byggeri skal være et fyrtårn for det omdannede byområde og være med til at fremme integrationen af Gellerup i Aarhus.

- Jeg er glad for, at vi som en del af helhedsplanen i fremtiden kan tilbyde vores medarbejdere attraktive og topmoderne arbejdspladser i et markant og spændende byggeri. Samtidig tager vi de første skridt til at realisere de mål, vi har sat os i arbejdet med Helhedsplan Gellerup, hvor vi blandt andet vil etablere 1000 nye arbejdspladser i området. Aarhus Kommune går forrest og sender et stærkt signal om, at Gellerup er en del af Aarhus, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

I forbindelse med planlægningen af det nye byggeri sættes der gang i en proces med høj grad af brugerinddragelse for på den måde at sikre et godt og seriøst byggeprogram. Der fremsendes nu en indstilling til byrådet, og forinden skal sagen drøftes med de ansatte i de interne medarbejderfora.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125