23948sdkhjf

Stor interesse for nyt Ørestadskvarter

Fremmødet var stort og spørgsmålene mange, da Tetris Ejendomsudvikling Ørestad Nords nye rækkehuskvarter, Radiorækkerne, for interesserede købere.
Tetris Ejendomsudvikling har udarbejdet Ørestad Nords nye rækkehuskvarter, Radiorækkerne, i et samarbejde med By & Havn.

For at møde de potentielle købere og give dem mulighed for at stille spørgsmål og betragte modellen over det nye kvarter, åbnede Tetris en aften i december dørene for alle interesserede.

- Projektet rammer åbenbart noget ret eftertragtet, for vi har allerede fået mange henvendelser fra interesserede. Det virker som om, et hus med have næsten midt i byen er noget mange børnefamilier leder efter, siger Thorsten Kraft fra Tetris Ejendomsudvikling.

Nyfortolkning af kartoffelrækkerne
Rækkehuskvarteret, som er tegnet af Danielsen Architects, kommer til at bestå af 87 byhuse på 115 - 125 m² i tre etager med egen for- og baghave. De vil sprede sig over godt 10.000 m² på en af de sidste ledige byggegrunde i Ørestad Nord. Radiorækkerne er en nyfortolkning af de kendte kartoffelrækkehuse, som man blandt andet kender fra Østerbro.

Læs mere om : Nyt rækkehuskvarter i Ørestad Nord .

Byhusene kommer til at ligge kun 1,5 km fra Rådhuspladsen og er omgivet af boldbaner, vandløb, havnebad og Amager Fælleds storslåede natur. Parkering foregår uden for bebyggelsen, så kvarteret er bilfrit. Mellem husene kommer der til at løbe en grøn kile med fællesarealer, hvor børn trygt kan lege med afstand til byens trafik.

Det er planen, at byggeriet af Radiorækkerne går i gang i løbet af foråret, og de første huse forventes at stå klar til indflytning i december 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11