23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Cembrit

Mogens Albæk Fisker har pr. 1. januar 2012 skiftet en position som vicedirektør ud med posten som adm. direktør i Cembrit.
Med reference til bestyrelsen får Mogens Albæk Fisker det primære ansvar for at drive og udvikle Cembrit både i det daglige og på det strategiske niveau.

Han skal motivere hele organisationen til at nå nye målsætninger og sikre den forsatte styrkelse af Cembrit-gruppens image og markedsposition som en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af byggematerialer i fibercement.

Mogens Albæk Fisker har siden primo 2011 været ansat som vicedirektør i Cembrit og overtager stillingen som adm. direktør efter Jørgen N. Jacobsen.

Bagom Cembrits nye direktør
Mogens Albæk Fisker er 43 år gammel og er uddannet HA (jur.) fra Aalborg Universitet. Før han kom til Cembrit i begyndelsen af 2011 var han ansat som kommerciel direktør hos Skamol A/S.

Før dette hed arbejdsgiveren Velux; først som assistent for direktøren for Velux i Ungarn i perioden fra 2001 til 2002 og dernæst som direktør i Velux-koncernen – først i Slovakiet og senere i Kroatien, Bosnien, Serbien og Montenegro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109