23948sdkhjf

Flot fremgang for Erasmus & Partnere

2011 blev et godt år for det rådgivende ingeniørfirma, som øgede overskuddet med små 70 procent.
Fremgang over hele linjen karakteriserer i korte træk den økonomiske udvikling for Erasmus & Partnere i Hjørring.

Bruttoresultatet på 3,8 mio. kr. var forbedret med en lille million, driftsresultatet var tæt på fordoblet, og på bundlinjen præsterede Erasmus & Partnere et overskud på 848.680 kr. mod en halv million i 2010.

Direktør Lasse B. Jørgensen forklarer, at firmaets kundesegment er meget spredt over typehusfabrikanter, arkitektfirmaer og entreprenør virksomheder, hvorfor det ikke har været ren fremgang. Indenfor de enkelte segmenter kan man se store forskelle med både tilbagegang og fremgang.

- Vi har i 2011 især haft fremgang for nogle af typehusfabrikanterne, og indenfor arkitektfirmaer har vi også haft flere opgaver. Vi er blandt andet i gang med to rækkehusprojekter efter passivhus-standarden her i Nordjylland og bygninger efter klasse 2015 til en Trafiklegeplads i Fælledparken, siger Lasse B. Jørgensen til Building Supply.

Energirigtigt byggeri i høj kurs
Den positive udvikling kan til dels tilskrives, at man i Erasmus & Partnere i løbet af 2011 var mere skarpe på blandt andet omkostninger og samtidig er lykkedes med at udvide kundegrundlaget. Således ses en stadig stigende efterspørgsel indenfor energirigtig byggeri.

- Vi kan mærke en øget fokus på statiske beregninger og specielt på energioptimering. Vores hjemkommune Hjørring er jo førende med hensyn til passivhus-konceptet, og vi har derfor også taget uddannelsen som passivhus-designer, forklarer Lasse B. Jørgensen.

Forventer fremgangen fortsætter
Det seneste års positive takter ser ifølge Lasse B. Jørgensen ud til at fortsætte ind i 2012.

- 2012 ser også ud til at blive et godt år. Vi forventer dog ikke den store fremgang på nye enfamiliehuse, men derimod fremgang på energirenoveringer og projekter til det offentlige, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078