23948sdkhjf

Lys ide varmer frosne plastrør

Allan Pabst fra Østjysk VVS A/S i Randers oplever, at rør i selv nyere byggeri fryser til. Han har derfor udviklet en smart og effektiv måde til at tø tilfrosne pex rør i rør op.
De tre mand i Østjysk VVS A/S i Randers er fuldt beskæftiget for tiden, hvor der køres til opgaver både aften og nat.

- Alt er frosset til, så vi ligger vandret i øjeblikket, siger Allan Pabst fra Østjysk VVS og forklarer, at han flere steder har oplevet, at rør i selv nyt byggeri er frosset til på grund af kulden. Problemerne opstår ifølge Allan Pabst, hvor rørene i f.eks. køkkener går langs ydervæggene. Der kan de være afskærmet fra varmen i resten af lokalet af f. eks. et køkkenelement og dermed blive kølet ned af en kold ydervæg.

Modsat de forskellige typer metalrør kan frosne plastrørene ikke tøes op med el uden at smelte. For at komme problemet til livs har man ved Østjysk VVS fundet på en ny, effektiv metode:

- For at tø de tilfrosne pex rør i rør op har han derfor taget en ny metode i brug. Ved hjælp af en varmeblæser og trykluft blæses varm luft ud mellem plastrør og kappe, forklarer Allan Pabst til building Supply og tilføjer:

- Det tager lidt tid men det virker.

Vvs-firmaet har anvendt metoden i en uges tid, og det har indtil videre været en stor succes.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096