23948sdkhjf

Fusion og ny ledelse i installatørvirksomheder

Installatørvirksomheden Axel Sørensen A/S fusionerer med Bjarno Kalf Hansen ApS. Samtidig har ejerne af Axel Sørensen A/S købt en tredjemand ud af vvs-firmaet Nictec ApS.
I forbindelse med, at Nicolai Ipsen forlader vvs-virksomheden Nictec ApS pr. 1. marts, overtager brødrene Brian og Morten Tarp hans andel i virksomheden.

Ved samme lejlighed bliver autoriseret vvs-installatør Morten Thyge Jensen daglig leder og overmontør i virksomheden. Det skriver bornholmstidende.dk.

Fusionerer firmaer
Samtidig med ændringerne af ejerskabet i Nictec bliver Tarp-brødrenes firma Axel Sørensen A/S fusioneret med Bjarno Kalf Hansen ApS.

- Vi mener, at fremtiden er sikret med den nye konstellation af vores firmaer. Vi sender et stærkt signal om, at vi er gearet til de udfordringer, der ligger inden for el og vvs. Vi ser lyst på fremtiden og vil være med i første række, siger Brian Tarp ifølge bornholmstidende.dk.

Med fusionen bliver ejer af Bjarno Kalf Hansen ApS, Thomas Frisgaard, overmontør i Axel Sørensen A/S. Samtidig indtræder han i firmaets ledelse sammen med Morten og Brian Tarp.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094