23948sdkhjf

Ny direktør for Kaj Larsen VVS

Henrik Langkilde sætter sig 1. april i direktørstolen ved den nordjyske vvs-virksomhed. Han skal blandt andet optimere synergier mellem Kaj Larsen VVS og samarbejdspartnere.
Kaj Larsen VVS ApS i Løkken har med virkning fra den 1. april 2012 ansat Henrik Langkilde som direktør i selskabet.

Henrik Langkilde kommer fra en stilling som regionsdirektør hos VVS grossisten Sanistål A/S og har således et indgående kendskab til VVS branchen og byggebranchen i Danmark og i Nordatlanten (Island, Grønland og Færøerne).

Nytænkning er vejen frem
Udover ansvaret for administration, økonomi , indkøb og markedsføring i Kaj Larsen VVS ApS får den nye direktør også ansvaret for at optimere og implementere synergier mellem det 50 procent ejede selskab Termo VVS i Åbybro og samarbejdspartneren Saltum Smede & VVS A/S i Saltum, herunder indkøbet til de 3 virksomheder.

- Byggebranchen har været særdeles hårdt ramt de sidste år, og vi er overbevist om at tiden nu er inde til at tænke nye måder at samarbejde på indenfor branchen. På en lang rækkeområder er der store omkostningsbesparelser at hente, oplyser indehaver Ole Hjørringgaard.

De 3 virksomheder beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere og har kompetencer inden for blandt andet VVS installationer, køleservice, alternativ energikilder, ventilation, spa- og poolanlæg, vandfiltrering, membranfiltrering af røggasser, fjernvarme, vand- og kloakinstallationer, naturgasanlæg, gas og oliefyrsservice, smede og blikkenslagerarbejder, servicering af vandværker, energivejledning, plastsvejsningsopgaver og tilsyn samt service på sommerhuse i hele Nordjylland.

Selskaberne har afdelinger i Løkken, Saltum, Åbybro ,Pandrup og Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078