23948sdkhjf

Nyt VUC-byggeri på 5.000 m² i Kolding

Et nyt skolebyggeri ser snart dagens lys i Kolding. Sammen med Bascon har Kolding HF & VUC indledt jagten på en totalrådgiver.
Kolding HF & VUC ønsker at bygge en ny skole på 5.000 m² beliggende i det nye ”Design City Kolding”, som også vil rumme blandet erhverv og boliger. Området skal også indeholde andre uddannelsesinstitutioner, bl.a. Syddansk Universitet.

Efter planen skal det nye byggeri stå færdigt i efteråret 2014, og projektet er nu så langt i processen, at Kolding HF & VUC er klar til at sende totalrådgivningen i udbud.

Af den netop offentliggjorte udbudsbekendtgørelse fremgår det, at opgaven omfatter ”projektering samt tilsyn og byggeledelse i forbindelse med hoved- eller fagentrepriseudbud”.

Den forventede ramme til håndværkerudgifter andrager ca. 60 mio. kr. ex. moms, og honoraret til den kommende totalrådgiver er fastsat til 12 procent af dette beløb.

Projektkonkurrencen gennemføres i sommeren 2012, mens projekteringen løber fra efterår 2012 til forår 2013. Selve byggeriet skal udføres i perioden forår 2013 til efterår 2014.

Fristen for at komme i betragtning til opgaven som totalrådgiver er den 23. april. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078