23948sdkhjf

Forrygende 2011 for ungt installatørfirma

Aarhus El-Teknik ApS har siden etableringen i 2009 oplevet en række fremgangsrige år, som er kronet med et rekordregnskab i 2011.
Fra basen i Brabrand ved Aarhus kan det autoriserede el-installatørfirma Aarhus El-Teknik ApS se tilbage på firmaets hidtil bedste regnskabsår.

Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 17 ansatte og omsatte i 2011 for 8,5 mio. kr. med et resultat før skat på 792.000 kr. til følge – et rekordår for Aarhus El-Teknik.

Med 2011-resultatet har det indtil videre været en lang succesoplevelse for det unge firma.

Etableret i foråret 2009 måtte Aarhus El-Teknik allerede efter et halvt år flytte til større lokaler i Brabrand ved Århus på grund af stor tilgang af ordrer og et stadig stigende antal ansatte. Her fortsatte de gode takter, der betød, at Aarhus El-Teknik allerede et år senere - i december 2011 - måtte flytte ind i endnu større lokaler, ligeledes i Brabrand.

Fremgang og rekordordre
Aarhus El-Teknik har netop modtaget virksomhedens største ordre til dato og forventer endnu et 2012 med pæn ordrefremgang og øget omsætning.

Succesen skyldes ifølge økonomichef Ulrik Møllegaard Christensen i høj grad virksomhedens vægtning af et godt forhold mellem elektrikere og kunder:

- Vi er i stand til at løse mange forskellige typer af opgaver som et resultat af de ansattes mange vidtspændende kompetencer, forklarer Ulrik Møllegaard Christensen med henvisning til firmaets arbejde, der dækker fra hvidevareservice, porttelefoner til solceller, byggerier og spjæld-opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094