23948sdkhjf

Rejsegilde på 210 boliger i Aalborg

Fredag den 30. marts, blev der afholdt Rejsegilde på opførelsen af Boligforeningen Fjordblink / Alabu Bolig´s nye byggeri på det Gl. Godsbaneareal i Aalborg.
Det gamle Godsbaneareal i Aalborg gennemgår for tiden en større udvikling. Senest er afholdt rejsegilde på Boligforeningen Fjordblink / Alabu Bolig´s nye byggeri den 30. marts.

Fremmødet til rejsegildet var stort. Både håndværkere, rådgivere, bygherre samt Aalborg Kommune, var alle mødt talstærkt op. Traditionen tro var kransen hejst, og der blev holdt taler ved Boligforening Fjordblinks formand Anton Kanstrup, og arkitekt Christopher Riekehr ved KPF Arkitekter. Efterfølgende var bygherre vært for traktementet ved den lejede pølsevogn.

Bæredygtigt byggeri i attraktiv bydel
I alt opføres der 175 ungdomsboliger, 35 familieboliger og 950 m² erhverv placeret i stueplan. Det samlede byggeri udgør i alt 13.100 m², varierende fra tre til syv etager, og byggeriet opføres som et ”Bæredygtigt byggeri” LEK 1. lavenergiklasse, BR10 - 2015 krav.

Fjordblinks byggeri placerer sig centralt i det nye attraktive område i byen, mellem den kommende Jernbanepark og Campusområdet. Et område som i fremtiden skal huse boliger, uddannelsesinstitutioner, mindre erhverv og forskelligartede bymæssige funktioner.

Boligforeningens nye beboere bliver hermed en aktiv del af det nye byliv i området. Hvor der bliver rig mulighed for ophold i grønne omgivelser, eller varieret sportslig aktivitet. I tilknytning til de grønne friarealer, er der i sammenhæng med alle boligerne taghaver / gårdrum ”private oaser”, med terrassearealer i hårdttræ, varieret beplantning, og større friarealer med græsbevoksning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094