23948sdkhjf

Fem skal dyste om Ribe-projekt

Efter prækvalifikationen til Kirkens Hus i Ribe er fem arkitektfirmaer udpeget til at konkurrere om projektet, der ventes at løbe op i 25 mio. kr.
Hvem, der skal stå for at udforme det længe ventede Kirkens Hus på Torvet i Ribe, er efter en licitation indsnævret til fem arkitektfirmaer. Det skriver ugeavisen.dk.

De fem arkitektfirmaer er Ravn Arkitektur, Vejle, KPF Arkitekter, Aarhus, Lundgaard & Tranberg Arkitekter, København, Transform – Regnbuen, Aarhus og Cubo Arkitekter, Aarhus.

- Arkitektfirmaerne får cirka to måneder til at udarbejde deres forslag til den kommende bygning. Menighedsrådet vil så, efter fremlæggelsen af de fem projekter, kåre vinderen, fortæller formand for menighedsrådet, Tage Rosenstand, til ugeavisen.dk.

Projekt til 25 millioner
Bag byggeriet står Ribe Domsogns Menighedsråd, som lægger vægt på, at det kommende hus ud over at tilgodese en række praktiske formål kan bidrage til formidling af stedets rige historie.

Huset skal rumme borger- og menighedsbetjening, møde- og forsamlingslokaler, personalekontorer og provstiadministration.

Arbejdet ventes påbegyndt i august 2013 og færdiggjort til september 2014. Projektet løber op i anslået 25 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094