23948sdkhjf

TS-gruppen ser mod nord

Den frivillige kæde af elinstallatører har præsenteret en ny vision. Medlemsvirksomhederne skal være landets stærkeste el- og energiinstallatører indenfor fem år.
Ledelsen i TS-gruppen præsenterede i marts medlemmerne for kædens nye vision; Indenfor fem år skal kædens medlemmer være Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører. Det skriver fagbladet Electra.

Den ambitiøse målsætning skal nås med skal det nye redskab TSGE, som står for Troværdighed, Service, God rådgivning og Engagerede medarbejdere, være med til at indfri.

- Det skal være kendetegnende for vores andelshavere, at de i kunderelationen holder, hvad de lover, og at vi på kundens vegne ser muligheder og præsterer løsninger inden for eksempelvis energioptimering, forklarer TS-gruppens direktør Mick Clausen til Electra.

Stadig mørke pletter på landkortet
Kæden har hele tiden haft som målsætning at have andelshavere over hele Danmark. Geografisk er TS-gruppen tæt på at være i mål. Men et sted mangler kæden dog stadig at slå rod:

- Vi skal være to-tre-fire stykker mere, og blandt andet har vi et hul i Aalborg-området, men derudover er det ikke vores ambition at blive mange flere, siger Mick Clausen til Electra.

Ambitionen om at være landsdækkende har sikret resultatet i form af kunder, der er aktive på et større område:

- I dag samarbejder vi på landsplan med vandbehandlingsvirksomheden Jysk Vandteknik, med SE Syd Energi, som vi monterer solceller for, med montage af solceller og husstandsvindmøller for Zeteco Energy og med firmaet Lyskoncept, der arbejder med energioptimering i blandt andet Blockbuster-kæden. Der er ikke tale om meget store opgaver, men de er gode at øve sig på for vores virksomheder, siger Mick
Clausen til Electra.

54 afdelinger
TS-gruppen er en frivillig kæde af elinstallatører, som i dag drives af 30 ejerledede elinstallationsvirksomheder. Medlemmerne driver 54 afdelinger landet over og har i omegnen af 540 ansatte.

Fællestrækkene for TS-gruppens medlemmer er arbejdstøj, firmabiler, navnet på brevpapir o.l. samt skiltning ved forretningerne med teksten ”Dit lokale TS-center”.

Kilde: Electra
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188