23948sdkhjf

DSV Transport udvider på Fyn

AN-bilerne Hans Halskovs immaterielle aktiver er blevet købt af DSV Transport A/S. Købet er led i DSVs ambition om at blive bygge- og anlægsindustriens foretrukne partner.
DSV Transport A/S fortsætter sin geografiske udvidelse i Danmark med købet af de immaterielle aktiver i AN-Bilerne Hans Halskov i Ringe.

Med i købet følger en del af personalet, herunder Hans Halskov der bliver Salgschef for DSV Transports Region Syd.

Virksomheden skifter i samme forbindelse navn og videreføres som DSV Transport A/S – i første omgang fra de hidtidige lokaler i Ringe.

Flere kunder i bygge- og anlægsindustrien
Handlen betyder, at de biler der indtil 1. juni har været ejet af AN-Bilerne Hans Halskov A/S, fremover fortsat er ejet af Hans Halskov, og videreføres i selskabet Halskov A/S. Disse biler vil således fremover alene køre for DSV Transport A/S, og primært betjene de kunder, der tidligere har anvendt AN-Bilerne Hans Halskov A/S.

Købet skal ses som et led i DSV Transports ambitionen om at blive den lokale og foretrukne partner til bygge- og anlægsindustrien i hele Danmark.

DSV Transports hovedsagelige virksomhedsområder er Sjælland, Trekantsområdet og Århus-området – således vil afdelingen på Fyn samt i Trekantsområdet blive samlet, og placeret i geografisk nærhed af Middelfart under ledelse af Regionsdirektør Morten Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094