23948sdkhjf

Generationsskifte i HPH Totalbyg

Midten i april overtog Anders Bach og Jacob Westergreen, den sidste del af HPH Totalbyg A/S. Generationsskiftet, som begyndte for 3 år siden, blev dermed afsluttet.
Hans Peter Holmboe har efter grundig overvejelse ønsket at udtræde som medejer og hovedansvarlig i HPH Totalbyg. Han har ønsket at hellige sig nye udfordringer og med respekt for et langt og engageret arbejdsliv i HPH Totalbyg, ønsker hverken Anders Bach eller Jacob Westergreen at stå i vejen for dette.

Der er derfor pr. 13. april 2012 underskrevet aftale om gennemførelse af den sidste del af generationsskiftet. Med virkning fra de dag udtrådte Hans Peter Holmboe fra ledelsen samt bestyrelsen, og Anders Bach og Jacob Westergreen overtog 100 % ejerskab og ansvar for HPH Totalbyg.

Spændende nye udfordringer
Anders Bach, der har arbejdet mere end fem år i HPH Totalbyg som projektchef, overtager direktør posten og ansvaret for den daglige drift. Jacob Westergreen, der har arbejdet for HPH Totalbyg i tre år som salgschef, overtager rollen som bestyrelsesformand.

Alle parter glæder sig over aftalen og de nye udfordringer, det bringer med sig. Hans Peter Holmboe glæder sig over, at hans livsværk bliver ført videre i trygge hænder, og han vil følge HPH Totalbyg tæt, de næste år i kraft af en aftale om, at han vil være tilknyttet HPH Totalbyg som salgs- og projektleder på projekter i hans lokalområde.

Fra lokalt til landsdækkende
Der er sket meget siden Hans Peter Holmboe, etablerede HPH Totalbyg. Der er i dag 35 beskæftiget i virksomheden indenfor murer, tømrer, jord/betonarbejder samt tegner, salgs- og projektledere. Firmaets har byggeprojekter i hele landet indenfor hal-, landbrugs- og industribyggeri.

HPH Totalbyg har i gennem årene vokset sig fra et mindre murerfirma på Fur til en landsdækkende mellemstor entreprenørvirksomhed. Denne udvikling skyldes i den grad Hans Peter Holmboe’s arbejdsevne, drive og engagement.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.253