23948sdkhjf

Første spadestik til endnu et ’livsrum’

Opførelsen af det nye kræftrådgivningscenter i Vejle markeres med første spadestik den 20. juni, inden entreprenørfirmaet Raunstrup tager hul på byggeriet.
Endnu et af de syv kræftrådgivningscentre, de såkaldte ’livsrum’, opføres nu i Vejle. Det første spadestik bliver taget den 20. juni på Beriderbakken 9 i Vejle. Og inden da vil repræsentanter for Kræftens Bekæmpelse, Realdania, Region Syddanmark og Vejle Sygehus knytte et par ord til byggeriet.

Der er tale om et fælles hus for Kræftens Bekæmpelse og Vejle Sygehus, hvor der samarbejdes om, at give mennesker berørt af kræft lettere adgang til rådgivning, støtte og nye rehabiliterende aktiviteter.

I marts vandt et tema bestående af Arcgency, Hundsbæk & Henriksen og Raunstrup som henholdsvis arkitekt, ingeniør og entreprenør byggeriet af det nye ’livsrum’ ved Vejle Sygehus.

Realdania støtter byggeriet økonomisk, hvilket giver mulighed for et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet. Kræftrådgivningen kommer til at ligge i grænselandet mellem skoven og hospitalet og forventes at stå færdigt i sommeren 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094