23948sdkhjf

Byggestart med faldskærmsudspring

Faldskærmsudspringere medbragte spaden til det første spadestik på Himmerland Boligforenings 14.500 m² store byggeri på Aalborg havn, Larsen Waterfront.
Mens solen stadig skinnede på en ellers regnfuld lørdag den 16. juni , dalede fire faldskærmsudspringere ned fra skyerne over Aalborgs havnefront, som indledning til fejringen af første spadestik på endnu et stort byggeprojekt på Aalborg havn, Larsen Waterfront.

Med sig havde springerne fra Faldskærmsklubben Q spaden til at foretage det første spadestik, som rådmand Thomas Kastrup-Larsen, Sundhed og Bæredygtig Udvikling, havde takket ja til at tage.

I sin tale roste Thomas Kastrup-Larsen Himmerlands planlægning og processen af de 254 almene ungdomsboliger.

Efter Thomas Kastrup-Larsen tog Peter Anker, formand for Himmerland Boligforening, over. Han glædede sig over samarbejdet med Aalborg Kommune, at kunne se mulighederne i at få ungdomsboliger ned ved havnefronten, som umiddelbar nabo til Musikkens Hus, Nordkraft og det byggeri, som AAU opfører vest for Larsen Waterfront.

Boliger, kontorer og fællesfaciliteter
Byggeriet, som er tegnet af Henning Larsen Architects, ventes at få en samlet pris på omkring 280 mio. kr. Det opføres med A. Enggaard A/S som totalentreprenør. Foruden ungdomsboligerne kommer Larsen Waterfront til at rumme Himmerland Boligforenings nye administration, fællesfaciliteter til ungdomsboligerne samt et par detaillejemål, der eksempelvis kan huse dagligvarebutikker.

Forventningen er, at byggeriet er klar til at tage imod studerende til studiestart 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078