23948sdkhjf

Jakobsen & Blindkilde sætter gang i nordvestjysk idræts- og sundhedscampus

   

Projekteringen er færdig, og første spadestik er taget. Nu er arbejdet med skabelsen af Thyhallens 2. etape for alvor i gang, lyder det i en pressemeddelelse fra entreprenøren på projektet, Jakobsen & Blindkilde.

Om halvandet år står Thisteds nye center for idræt og sundhed klar og bliver sammen med de nye og renoverede haller et omdrejningspunkt for borgerne i Thy.  

– Nu er 1. etape med hallerne færdig, så det er godt, for alvor at komme i gang med det nye center. Vi kender jo byggeriet og bygherre rigtigt godt nu, så vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og skabe et unikt sted for borgerne i Thy, siger senior tilbudschef Claus Michael Pedersen fra Jakobsen & Blindkilde i pressemeddelelsen. 

Der var første spadestik på byggeriet forleden, og arbejdet er for alvor gået i gang. 

Det nye sundhedscampus placeres øst for Thyhallen og sammenbygges med den eksisterende indgang til Thyhallens foyerområde, så faciliteterne smelter sammen. Samlet bliver der 2.700 kvm nybygning og 2.700 kvm ombygning. Der bliver i stueplan indrettet behandlingsrum og træningssale. På første sal bliver der møderum, kantine og kontorarbejdspladser. I det nedre niveau under det eksisterende foyerområde bliver de nuværende omklædningsfaciliteter ombygget og gjort mere overskuelige for brugerne.

Byggeriet ventes færdigt ultimo 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114