23948sdkhjf

Danske indeklima-løsninger til OL i London

KE Fibertec i Vejen har sørget for effektive, tekstilbaserede ventilationssystemer til flere af de sportshaller, der skal bruges til de kommende Olympiske Lege i London.
Mens de olympiske atleter forbereder sig til deres livs konkurrence, har KE Fibertec i Vejen fået til opgave at sørge for et optimalt indeklima under konkurrencerne.

Virksomheden er involveret i flere ventilationsprojekter til flere af de sportshaller, der skal bruges under Legene. Blandt dem er Mayesbrook Arena i Barking – en 5.000 m² stor sportshal med plads til cirka 3.000 tilskuere.

Under OL vil hallen danne rammen om konkurrencer såsom håndbold og atletik, og paralympiske deltagere i judo og kørestolsrugby vil også bruge hallen.

Bæredygtige og fremtidssikrede løsninger
Mayesbrook Arena blev officielt indviet af mesterroeren Sir Steve Redgrave, som var meget begejstret for byggeriet.

- Indretningen er i verdensklasse, sagde han, og for ham er det meget vigtigt, at hallen vil blive brugt også efter de olympiske lege. Med dette henviste han til, at man stadig finder olympiske sportshaller rundt omkring i verden, som står ubenyttede hen.

Gå efter guldet
De olympiske Lege handler om at gøre sit allerbedste, og det gælder også for tekstilkanalerne fra KE Fibertec.

DireJet Variodyse-systemet fordeler 58.840 m3 luft til både køling og opvarmning af hallen i en højde af 12 meter. Der blev valgt 60 mm dyser for at sikre, at den opvarmede, lette luft ville kunne nå gulvniveauet. Bare to DireJet Vario-tekstilkanaler placeret i ensartet afstand er tilstrækkeligt til at ventilere det 100 meter brede rum.

I eliteidrætshallen i tilknytning til den store hal blev der valgt et Inject Hybridsystem til at ventilere det 60 meter lange rum gennem en enkelt, lydløs tekstilkanal.

Adam Taylor, Intern Salgschef hos KE Fibertec UK, er yderst tilfreds med resultatet og samarbejdet med både rådgivere og bygherrer.

- Dette projekt har været utroligt spændende og samtidig temmelig forskelligt fra, hvad vi er vant til. Vi er stolte over at være en lille del af verdens største sportsbegivenhed, tilføjer han.

Om KE Fibertec
KE Fibertec AS udvikler, fremstiller og markedsfører ”godt indeklima" eller luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi. KE Fibertecs tekstilkanaler anvendes i skoler, laboratorier, idrætscentre, kontorer og alle steder, hvor der kræves et godt indeklima og effektiv luftfordeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078