23948sdkhjf

KOPP med store opgaver i nicheområde

Tømrer- og snedkervirksomheden KOPP arbejder målrettet på at opbygge et specialområde for ombygning og vedligeholdelse af kædebutikker.
KOPP, Sorøs ældste tømrer- og snedkervirksomhed, får topkarakter i taglægning af Teknologisk Institut. Virksomheden indgår samtidig samarbejde med Nordens førende leverandør af tagmaterialer.

- Vi er enormt glade for certifikatet, som er resultat af et uddannelsesforløb på bl.a. Construction College i Aalborg og efterfølgende uvildig vurdering af Teknologisk Institut, fortæller Lars Mouritsen, ejer af KOPP Sorø. Med certifikatet følger et partnerskab med tagkoncernen Monier.

Meget arbejde hen over sommeren
I tømrer- og snedkervirksomhedens område er mange parcelhuse fra 1960'erne og 70'erne med nedslidte eternittage, som trænger til en udskiftning. Monier har tagløsninger designet til netop denne slags tagkonstruktioner.

Ligeledes står mange industri- og landbrugsbygninger i det midt- og vestsjællandske over for større tagrenoveringer.

I løbet af sommermånederne skal KOPP således lægge 3.400 m2 tegltag.

Arbejder på 40 Lidl-butikker
Til trods for krisen i byggebranchen er der med andre ord travlhed hos KOPP, som også arbejder målrettet på at opbygge et særligt specialområde for ombygning og vedligeholdelse for kædebutikker i hele Danmark.

- Vi arbejder for øjeblikket med at opgradere ca. 40 Lidl-butikker over hele landet. De skal alle have indrettet en bagerafdeling, og det kræver ikke bare godt håndværk, men også indsigt og erfaring i at arbejde i levnedsmiddelområder, hvor der fx ikke må støves, fortæller tømrer- og snedkermesteren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109