23948sdkhjf

Navnenyt: Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Læs om nye medarbejdere hos Stark Industri, Barsmark, Dansk Boligbyg
Barsmark A/S
Romain Sacchi er tiltrådt stillingen som Sustainability Project Manager med ansvar for videreudvikling af Barsmarks grønne profil i Danmark og globalt.

Romain Sacchi har en kandidatgrad i miljøteknologi fra Aalborg Universitet og er ekspert i at måle og reducere virksomheders miljøbelastning. Hos Barsmark skal han dokumentere og teste produkterne i henhold til optimal bæredygtig udnyttelse. Herudover får han til opgave at videreudvikle virksomhedens overordnede grønne politik og iværksætte nye tiltag.

Barsmark er specialiseret i udvikling, projektering og salg af nicheprodukter til bygge-, transport- og vindmølleindustrien. Produktprogrammet omfatter kompositmaterialer, facadesystemer, isoleringsmaterialer og akustikpaneler.

Dansk Boligbyg a/s
Tommy B. Kristensen, 44 år, er ansat som projektleder hos entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg i Horsens. Han er uddannet murersvend i 1988 og bygningskonstruktør fra VIA University i Horsens i 2012, og han har mange års erfaring med byggeopgaver hos en række byggevirksomheder i Østjylland.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde. Virksomheden udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoveringsopgaver i total- og hovedentrepriser over hele landet.

Stark Industri
Stark Industri i Vejle har udvidet sælgerstaben med Frank Nielsen, der er ansat som salgskonsulent.

Frank har stor erfaring inden for plader og hårdttræ og skal primært koncentrere sig om Fyn og Sjælland.

Læs også: Cembrit opruster med to nye medarbejdere
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111