23948sdkhjf

Ungt talent får plads i toppen hos Stark Group

Stark Group har udnævnt 34-årige Mathias Lønneker til ny Group Chief Strategy Officer.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Mathias Lønneker får ligeledes plads som medlem af Stark Groups Executive Committee, og han skal i sin nye rolle lede Business Development på tværs af koncernens markeder i Tyskland, Østrig, Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Mathias Lönneker kom til Stark Group som chef for virksomhedens strategiteam i 2018 med erfaring fra stillinger som Manager og Vice President i det amerikanske konsulenthus Kearney og det danske teleselskab TDC. Han blev tidligere i år fremhævet som et af de mest lovende talenter i dansk erhvervsliv i Berlingskes Talent-100 kåring.

– Mathias Lönneker besidder en helt særlig kombination af faglig dygtighed, flid, ambition og passion samtidig med, at han er et grundlæggende ordentligt menneske med humoristisk sans og omsorg for alle sine kolleger, lød det i den forbindelse fra Søren P. Olesen, adm. direktør i Stark Group.

Og direktøren er sikker på, at koncernen fremover vil få endnu større udbytte af det unge talents evner.

– Jeg er glad for at kunne byde Mathias Lönneker velkommen i Stark Groups Executive Committee. Han er en dygtig virksomhedsleder med en stærk værktøjskasse og en reel passion for at få strategier til at komme til live. Mathias Lönneker besidder desuden en stærk track record fra sin tid hos Stark Group, udtaler Søren P. Olesen om forfremmelsen.

Mathias Lönneker afløser Daniel Potok, der har været i Stark Group siden slutningen af 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094