23948sdkhjf

NCC passerer milepæl i renovering af 210 boliger – når næste om en måned

Anden etape af renoveringen af det store almene boligbyggeri Højbjerg Vænge i Herlev skrider frem, og de første beboere kan nu flytte ind i deres nyrenoverede boliger.

NCC har således afleveret den første af 11 beboerblokke i bebyggelsen, som entreprenørselskabet renoverer for Boligselskabet HAB, skriver NCC i en pressemeddelelse.

Renoveringen begyndte i sommeren 2021, hvor NCC kunne fortælle om opgaven til 267 mio. kr., og omfatter 210 boliger af de i alt 522 lejligheder i Højbjerg Vænge.

Alle blokke bliver i den igangværende fase to af renoveringen energioptimeret, ligesom beboerne får nye badeværelser, køkkener og altaner. Lejlighedernes ydre har også fået et løft med nye facader, murværk, tag samt udskiftning af døre og vinduer.

Første blok har også fået nye tilgængelighedsboliger, hvor der er blevet installeret elevatorer.

Ny milepæl om en måned

Arbejdet på de næste blokke er allerede i fuld gang, og anden blok forventes at blive afleveret om en måned.

Projektchef i NCC Michael Albrechtsen fortæller, at man i starten af renoveringen stødte på nogle udfordringer med sanering, som blev løst gennem planlægning og godt samarbejde.

– Når man begynder en totalrenovering, finder man næsten altid noget, man ikke kendte til på forhånd, og derfor er det dejligt, at vi nu har afleveret en rigtig flot første blok. Processen har givet os rigtig meget læring, som vi tager med og bruger i arbejdet med de næste blokke sådan, at vi kan blive i det gode flow, fortæller Michael Albrechtsen i pressemeddelelsen.

Den sidste blok forventes afleveret i maj 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141