23948sdkhjf

Aarsleff nedjusterer forventninger til indtjeningen

Problemer i udlandet får den danske entreprenør til at nedjustere med 20 mio. kr. Regnskabsåret tegner dog fortsat til at blive klart bedre end det foregående.
Bestyrelsen for Per Aarsleff A/S godkendte i sidste uge selskabets delårsrapport for de første ni måneder af regnskabsåret 2011/12.

Sammenlignet med sidste år er der pæn fremgang på både top- og bundlinje. Omsætningen udgør 4.905 mio. kr. i regnskabsårets tre første kvartaler, og det er en stigning på 536 mio. kr. Resultatet før skat lyder på 112 mio. kr. mod 88 mio. kr. i samme periode i fjor.

Aarsleff gik ind til 2011/12 med en forventning om et resultat på 180 mio. kr. før skat – en forventning der blev fastholdt ved offentliggørelsen af halvårsregnskabet i maj måned. Aktiviteterne i udlandet har imidlertid ikke udviklet sig helt som ventet, og derfor nedjusterer ledelsen nu sine forventninger til et resultat på 160 mio. kr. før skat.

- Nedjusteringen kan henføres til betydeligt vanskeligere forhold for en del af Funderings udenlandske aktiviteter end forventet ved årets begyndelse. Beløbsmæssigt svarer justeringen til en ikke prognosticeret nedskrivning af grunde og bygninger i Funderings datterselskab i England som følge af fortsat vanskelig drift, forklarer Aarsleff.

Holder resultatforventningen vil det være en fremgang på 27 mio. kr. før skat sammenlignet med 2010/11.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11