23948sdkhjf

Bravida: Mangeårig aftale sikrer os trecifret millionbeløb

Bravida forventer at beskæftige 30-40 af egne medarbejdere og yderligere 30-40 medarbejdere fra underentreprenører på en mangeårige rammeaftale i dele af energikoncernen Andels driftsselskab Nexel arbejdsområde.

Det skriver teknikentreprenøren i en pressemeddelelse.

Arbejdet skal udføres – som tidligere beskrevet - i de dele af Østdanmark, hvor det er Nexels opgave at sikre drift og vedligehold samt udbygning på selskaberne Cerius og Radius’ elnet. De to selskabers områder sikrere strøm til 2,5 millioner danskere gennem mere end 43.000 km kabler.

Bravida skal bistå Nexel med at udskifte 0,4 & 10 kV forsyningskabler samt for at udskifte 10/0,4 kV transformerstationer og kabelskabe. Som en betydelig del af rammeaftalen skal Bravida hjælpe med at forstærke elnettet til den grønne omstilling, herunder nedgrave nye forsyningskabler, opsætte nye 10/0,4 kV transformere og kabelskabe.

Ordresummen er årligt anslået til minimum 70 mio. kr. og maksimum 210 mio. kr.

– Vi er meget glade og stolte over, at Nexel har valgt Bravida til at hjælpe med at forstærke elnettet til den grønne omstilling, siger adm. direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, i pressemeddelelsen.

Ud over Bravida har også Kemp & Lauritzen samt konsortiet KNEL med Eltel og anlægsentreprenøren Nordkysten, vundet rammeaftaler for de mange kilometer gravearbejde, ledningslægning og installationsarbejde de kommende år.

Rammeaftalen er gældende fra april 2023 og løber frem til 2028 med mulighed for forlængelse i op til tre år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14