23948sdkhjf

Skive-firma afleverer første del af boligprojekt i prisbelønnet Viborg-bydel

Helt efter tidsplanen har totalentreprenøren, Byggefirmaet Knudsgaard, afleveret de første 58 boliger i bebyggelsen Brofæstet, som AP Ejendomme opfører i Viborgs nye bydel, Banebyen.

I alt opfører AP Ejendomme 122 svanemærkede boliger samt tre erhvervslejemål, der er tegnet af Arkitema, på stedet. Boligerne er på to-fire værelser, hvor størrelserne er fra 56-109 kvm. Hele projektet er endeligt afsluttet i slutningen af november, skriver AP Ejendommes moderselskab, AP Pension, i en pressemeddelelse.

Brofæstet ligger som et hævet plateau med forskudte ejendomme, der spiller sammen med det eksisterende byrum i Viborg. Fælles for de mange boliger er, at de enten har egen altan eller terrasse. Herudover er der en fælles tagterrasse og et fælles grønt hævet terrassedæk. 

– Projektet kører helt efter tidsplanen, og Byggefirmaet Knudsgaard har virkeliggjort vores mange planer for bebyggelsen på bedste vis. Nu ser vi frem til, at de hen over efteråret afslutter vores øvrige boliger i Brofæstet, fortæller adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i pressemeddelelsen.

Fra Byggefirmaet Knudsgaard, der har med hovedkvarter i Højslev ved Skive, udtrykker man tilfredshed med, at de første 58 boliger nu er afleveret. Samlet er der 26 forskellige boligtyper i Brofæstet.

- Med de mange forskellige boligtyper er det et spændende projekt at arbejde med. Vi ser nu frem til, at samtlige boliger i Brofæstet er afleveret i slutningen af november, siger Lars Knudsgaard, indehaver af Byggefirmaet Knudsgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.381