23948sdkhjf

Züblin underskriver kontrakt om nyt rådhus

Egedal Kommune underskriver den 27. september en kontrakt til 231 mio. kr. med Züblin A/S, der skal opføre kommunens nye rådhus og sundhedscenter.
Den politiske beslutning om at opføre et nyt rådhus og sundhedscenter blev truffet af Kommunalbestyrelsen den 22. august. Nu er parterne - Egedal Kommune og entreprenøren Züblin A/S - klar til at underskrive selve kontrakten til 231,6 mio. kr.

- Vi har haft nogle gode og meget konstruktive drøftelser med Züblin, der betyder, at vi nu er klar til at underskrive kontrakten. Aftalen indeholder en plan for projektet, der lægger op til at vi kan tage første spadestik i begyndelsen af marts næste år og åbne dørene til et færdigt rådhus og sundhedscenter i sommeren 2014, siger borgmester Willy Eliasen.

Kontrakten bliver officielt underskrevet af borgmester Willy Eliasen, kommunaldirektør Lars Wilms og repræsentanter fra Züblin A/S. Det sker i byrådssalen på det gamle Ølstykke Rådhus torsdag den 27. september klokken 13.00, hvor borgerne også har adgang.

Züblin-teamet består Züblin A/S og Henning Larsens internationalt anerkendte arkitekter, samt landskabsarkitekter fra SLA og rådgivende ingeniører fra Henrik Larsen A/S og Jørgen Nielsen A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078