23948sdkhjf

Køge-firma uddanner til fremtiden

Byggefirmaet Vestergaard Nielsen har fire elever, der netop er udlært som tømrersvende og gør dermed en indsats for at sikre arbejdskraft til en fremtidig højkonjunktur.
Af Vestergaard Nielsen A/S' fire elever har de tre udført deres svendeprøve på Roskilde Tekniske Skole, og en af dem på Københavns Tekniske Skole. Byggefirmaet fremhæver da også et godt samarbejde med de to skoler.

De fire elever, som den 28. september blev udlært som tømrersvende, er Henrik Jørgen Vinther Nielsen, Yahya Pacha, Alexander Oxholm Winther Juhl og Martin Pedersen.

- Midt I en historisk krisetid I byggebranchen, er det en glæde for os at kunne hjælpe fire unge mennesker videre i livet ved at være med til at give dem en uddannelse, skriver byggefirmaet fra Køge i en pressemeddelelse.

Vestergaard Nielsen fremhæver også, at man altid haft lærlinge tilknyttet sin virksomhed, og virksomhedens opfattelse er at såfremt at vi ikke uddanner de unge mennesker nu, kan vi risikere at stå med et flaskehals problem om få år når der atter kommer en højkonjunktur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078