23948sdkhjf

Overvældende interesse for rådhusbyggeri

27 konsortier ansøgte om at komme med i projektkonkurrencen om en til- og ombygning af rådhuset i Billund Kommune. Fem er nu udvalgt.
Billund Kommune har oplevet en fantastisk interesse fra konsortier, der gerne vil deltage i projektkonkurrencen om til- og ombygning af rådhuset i Grindsted.

Hele 27 konsortier har budt ind på at blive prækvalificeret, og der var rigtig mange spændende og velkvalificerede bud på, hvordan en til- og ombygning af rådhuset på Jorden Rundt i Grindsted kan gøres.

- Det har været en fornøjelse at se de mange spændende tilbud, og det har været et svært arbejde at udtage de fem konsortier, der skal deltage i projektkonkurrencen, siger borgmester Ib Kristensen ifølge kommunens hjemmeside.

De fem konsortier, der er udvalgt til at deltage i konkurrencen, er:

• Bjarke Ingels Group med Tækker Rådgivende Ingeniører A/S og SLA A/S.
• Cebra A/S med Orbicon A/S samt Møller & Grønborg.
• Cowi A/S med Arkitema Architects K/S.
• Henning Larsen Architects med Niras A/S og Liwplanning Aps.
• Årstiderne Arkitekter A/S med Grontmij.

Hvad omfatter projektet?
En samling af rådhusfunktionerne på Jorden Rundt 1 i Grindsted er vedtaget af Byrådet, og det tidligere rådhus i Billund er solgt.

Der er lagt op til nedrivning af dele af det nuværende rådhus, renovering af den nuværende hovedbygning og 4.000 m² nybyggeri samt renovering af rådhusplads og etablering af p-pladser.

Der er i alt afsat 81,9 millioner kroner til projektet. Planen er, at til- og ombygningen skal indledes ultimo 2013 og være færdig ultimo 2014.

Kuben Management er byggeherrerådgiver på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093