23948sdkhjf

En miniby midt i København

En centralt placeret og samlet camp, opbygget af moduler fra Cramo, skaber et unikt fællesskab blandt de internationale medarbejdere på Copenhagen Metro Cityring.
Medio august flyttede de første tunnelarbejdere ind i CMT’s (Copenhagen Metro Team) camp ved Vasbygade tæt på Københavns centrum, og allerede nu udtrykker CMT stor tilfredshed med valget af en pavillonopbygget camp til de mange internationale medarbejdere.

Første etape af campen giver plads til ca. 200 medarbejdere med enkeltværelser til alle, med eget bad/toilet samt stor fælles kantine- og fritidsfaciliteter. Når campen er fuldt udbygget, rummer den plads til ca. 400 medarbejdere.

Campen er opført på et areal ejet af DSB og lejet af Cramo for CMT. Både muligheden for at samle personalet og den centrale placering fremhæves af PR-coordinator Elisabetta Mindopi fra CMT.

- Fordelene er store ved at samle vores personale i én lejr frem for at sprede dem rundt i byen. De opnår et fællesskab og får kontakt med metroarbejdere fra andre byggepladser på projektet. En af de største fordele ved projektet er den centrale placering tæt ved Fisketorvet og 100 meter fra nærmest S-togs station og samtidig tæt på byggepladserne. Dermed er campen let at komme til og fra, forklarer Elisabetta Mindopi, der udtrykker fuld tilfredshed med Cramos indsats.

Helt færdig i januar 2013
Campen rummer ud over værelser og kantine også fællesfaciliteter, med ”Game Room”, TV stue samt minibiograf, ligesom der er planlagt en fodboldbane udvendigt.

Den resterende del af campen afleveres til januar 2013. Campen forventes afviklet i takt med at Metroprojektet færdiggøres. Alt er opbygget i Cramos standard moduler, der opfylder gældende krav til beboelse i BR10.

Cramo har løst opgaven som en totalentreprise, hvor firmaet har håndteret alt lige fra udpegningen af arealet over myndighedsbehandling til færdiggørelse af arealerne omkring campen. Når campen er fuldt monteret, vil den bestå af 230 moduler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109