23948sdkhjf

Cradle to Cradle-certificering til ventilationsproducent

KE Fibertec AS i Vejen modtager Cradle to Cradle-certificering af tekstilkanaler til tekstilbaseret ventilation.
- Med Cradle to Cradle-certificeringen har vi taget det næste skridt imod en grønnere profil, siger produktionsdirektør Johnny Møller Knudsen og tilføjer:

- Det har været en tidskrævende proces, men nødvendigt, at vi tager vores del af ansvaret og begynder at designe produkter, der gør gavn fremfor at belaste. I Cradle to Cradle-filosofien ser man affald som føde til en ny produktion, og det skaber balance i kredsløbet.

KE Fibertec har i flere år arbejdet med miljø og energi. Virksomheden er ISO 14001-certificeret, og alle tekstiler er godkendt efter Oeko-Tex Standard 100. Nu har vekstilkanalproducenten, så fået Cradle to Cradle-certificeringen udført af det anerkendte EPEA i Hamborg og er dokumentation på produktets bæredygtighed og på, at man tager ansvar for hele dets livscyklus fra vugge til vugge.

Bæredygtighed som konkurrenceparameter
- Flere og flere bygherrer stiller krav om bæredygtigt byggeri, og samtidig bliver miljøkravene skrappere, så derfor var det naturligt for KE Fibertec at satse på bæredygtige tekstilkanaler. Det er vigtigt for os, at bæredygtighed kan dokumenteres til sikkerhed for vores kunder, og netop derfor har vi valgt Cradle to Cradle-ordningen, der er kundens garanti for, at vi holder det, vi lover, forklarer adm. direktør Carsten Jespersen.

Han fremhæver endvidere, at bæredygtighed bliver i stigende grad en konkurrenceparameter, og opfordrer derfor andre til at komme i gang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096