23948sdkhjf

Børge Jacobsen A/S udvider ejerkredsen

Klaus Lund Jensen er pr. 1. oktober indtrådt som medejer af tømrerfirmaet Børge Jacobsen A/S, der beskæftiger cirka 30 medarbejdere.
Klaus Lund Jensen startede som tømrerlærling i 1992 og videreuddannede sig i 2008 til bygningskonstruktør. Siden er han avanceret til entrepriseleder og projektchef, og nu har han altså taget skridtet og er blevet partner i virksomheden.

- Det er med stor glæde, at jeg kan byde Klaus Lund Jensen velkommen som medejer af Børge Jacobsen A/S, siger indehaver Claus Jacobsen.

- Udfordringerne i den danske byggebranche bliver stadig større, men Børge Jacobsen A/S er et firma med et positivt syn på fremtiden, og Klaus Lund Jensen går aldrig af vejen for en udfordring, fortsætter han.

Claus Jacobsen er anden generation virksomheden efter afdøde Børge Jacobsen, der ikke blot grundlagde tømrerfirmaet Børge Jacobsen, men også Cetonia Døre og vinduer og Biga Køkken. Det er den iværksætterånd, som Klaus Lund Jensen nu skal være med til at videreføre og udbygge.

FAKTA om virksomheden
Børge Jacobsen A/S er grundlagt i 1962 og råder i dag over en stab på ca. 30 medarbejdere. Virksomheden beskæftiger sig med tømrer- og snedkerarbejder samt totalentrepriser.

Børge Jacobsen A/S indgår i et tæt virksomhedssamarbejde med søsterselskaberne Cetonia Døre og Vinduer A/S og Biga Interiør A/S, hvor ydelser og produkter til alle typer af bygningsopgaver matcher hinanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11