23948sdkhjf

Byggros på opkøb i Odense

Leverandøren af specialprodukter til byggeriet har overtaget INJA Miljøteknik A/S.
I en alder af 77 år har indehaver Niels Jørgen Andersen besluttet at skille sig af med INJA Miljøteknik, som han selv stiftede tilbage i 1980. Køberen er Byggros-koncernen, der med virkning fra den 22. oktober har overtaget aktiviteterne, herunder alle nuværende medarbejdere, som flytter til Byggros’ hovedkontor på Egegårdsvej 5 i Odense.

INJA Miljøteknik har gennem årene specialiseret sig som rådgiver og leverandør inden for især pumpebrønde og udskillere til forskellige anlægsopgaver. Derudover arbejder virksomheden med løsninger til håndtering af regnvand.

Om baggrunden for købet udtaler adm. dir. i Byggros Anders Kjeld:

- Vi er i forvejen specialiseret inden for bygge- og anlægssektoren med fokus på bæredygtige løsninger. I den sammenhæng passer INJA Miljøteknik fantastisk til os - ikke mindst fordi vi benytter stort set samme salgskanaler, hvormed vores øvrige selskaber kan være med til at støtte op om virksomheden. INJA Miljøtekniks profil vil samtidig være med til at styrke vores position af nicherelaterede miljørigtige løsninger til industrien og bygge- og anlægssektoren.

Aftalen med Byggros betyder, at alle nuværende medarbejdere i INJA Miljøteknik fortsætter under det nye ejerskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11