23948sdkhjf

Minimesse hos Cramo i Esbjerg

Cramo A/S i Esbjerg holder minimesse den 1. november med besøg fra leverandører og præsentation af maskiner og materiel for fagfolk og private.
Kunder hos Cramo i Esbjerg og andre interesserede håndværkere og private gør-det-selv folk får den 1. november mulighed for at blive opdateret om den seneste udvikling indenfor maskiner og materiel.

Cramo har valgt at hjælpe kunderne med at få et overblik ved at samle en lang række leverandører, som præsenterer det nyeste indenfor værktøj, materiel og maskiner i afdelingen i Esbjerg den 1. november fra kl. 11.00-15.00.

Fokus på medarbejdernes helbred
- Den hastige udvikling betyder, at en del udstyr får nye anvendelsesmuligheder og nye features, som den travle håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde måske ikke lægger mærke til eller har tid at sætte sig ind i. Derfor giver vi her en mulighed for at blive opdateret med de nyeste muligheder, siger afdelingsleder Allan Johannsen.

Kravene til ergonomi og arbejdsmiljø bliver stadigt strengere fra myndighederne og fra virksomheder, der har fokus på deres medarbejderes helbred og velbefindende. Også her kan producenternes specialister gå i dybden med de enkelte produkters egenskaber, og hvordan man kan anvende dem bedst muligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125