23948sdkhjf

Kjellerup VVS indgår aftale om stor skolerenovering

VVS-firmaet skal blandt andet står for at installere energirigtige VVS-installatoner i forbindelse med en stor renovering af Sølystskolen i Silkeborg.
Kjellerup VVS A/S indgår aftale på VVS- og Blikarbejde med Einar Kornerup Jylland omkring renoveringen af Sølystskolen i Silkeborg samt på byggeriet af nye faciliteter til Bøgeskov Idrætsanlæg i Viby. Det oplyser Kjellerup VVS til Buidling Supply.

Den store renovering og tilbygning af Sølystskolen omfatter tre nye bygningsafsnit bestående af grundskole, læringscenter og udskoling, som indpasses og bygges sammen med den eksisterende bebyggelse.

Kjellerup VVS' arbejde på projektet indebærer, at VVS-installationerne skal konverteres til energirigtige udgaver, ligesom der blandt andet skal udføres nye forsyningsrør til hele skolen. Arbejdet strækker sig helt ind i 2014.

Nye sportsfaciliteter i Viby
På udvidelse af Bøgeskov Idrætsanlæg står Kjellerup VVS med VVS-arbejder i forbindelse med blandt andet de nye omklædningsfaciliteter.

Byggeriet omfatter omklædningsfaciliteter til brug i generelt foreningsregi samt klubhusfaciliteter til den amerikansk fodboldklub Aarhus Tigers.

Bygherre på projektet er Aarhus Kommune. Totalentreprenør er Einar Kornerup Jylland, GPP Arkitekter er arkitekt og Cowi ingeniør.

Læs mere om: GPP vinder Bøgeskov Idrætsanlæg.

Godt fyldt i ordrebogen
Kjellerup VVS har i dag 35 dygtige medarbejdere og ser rimeligt lyst på fremtiden.

- Ordrebogen ser fornuftigt ud og vi forventer stort set at kunne fortsætte med samme mandskab langt ind i 2013, oplyser Claus Egholm fra Kjellerup VVS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078