23948sdkhjf

Første betonelementer på plads i Pandrup

Opførelsen af det nye sundhedshus i Pandrup skrider planmæssigt frem. Både hvad angår selve byggeriet og rammerne for bygningens bæredygtighed.
Siden første spadestik blev taget til Pandrup Sundhedshus den 20. september er der arbejdet intenst, og en måned efter første spadestik blev de første betonelementer rejst.

Det oplyser Lund & Staun, som er totalentreprenør på projektet, på sin hjemmeside.

Læs mere: Byggestart på 1.700 m² sundhedshus .

Samtidig sker der også meget bag kulisserne.

Rammer for certificering
Det færdige byggeri skal bæredygtighedscertificeres efter DGNB Danmark og som forarbejde til dette, er alle mængder og materialetyper nu lagt fast. Dermed kan Green Building Counsil Denmark, som administrerer DGNB Danmark, foretage den præcertificering af byggeriet, der danner grundlag for den endelige certificering næste år.

En stor del af projekteringen foregår i 3D, og i den forbindelse er der udført en såkaldt BIM-model. Modellen, som udarbejdes af Arkinord, gør det blandt andet muligt at vurdere bygningens mange detaljer lang tid, før de udføres i virkeligheden. Dermed er modellen et værdifuldt redskab i arbejdet med de mange detaljer, der skal på plads i forbindelse med DGNB-certificeringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109