23948sdkhjf

Jönsson bygger nyt klubhus med tribune i Allerød

Entreprenørvirksomheden har påbegyndt byggeriet af et nyt bæredygtigt klubhus med tribune til Allerød Fodbold Klub. Byggeriet på knap 1.900 m², skal stå klar om ti måneder.
- I dag starter vi en ny sportslig æra ved et af landets største banearealer, konstaterede Allerøds borgmester Erik Lund, efter at have taget første spadestik til Allerød Fodbold Klubs nye bæredygtige klubhus med integreret tilskuertribune, stort parkeringsanlæg og en nyplantet skov

Efter mange års tilløb går Allerød Kommune nu med Jönsson a/s som totalentreprenør i jorden med byggeriet af et nyt bæredygtigt klubhus til Allerød Fodbold Klub (AFK), og om bare ti måneder kan klubbens knap 1.400 medlemmer vinke farvel til de hidtidige og midlertidige grå barakker, der de seneste år har udgjort rammen om klubbens aktiviteter.

- Jeg er stolt over, at vi i dag kan starte byggeriet af klubbens nye, kommende hjemsted. Det bliver et af Danmarks flotteste og mest klimavenlige klubhuse med genbrug af regnvand, grønne tage, jordvarme og solceller, fastslog Allerøds borgmester Erik Lund, da han som den første stak spaden i jorden til AFKs nye klubhus på Møllemoseanlægget, der huser et af landets største baneanlæg.

Et robust hus
Det nye klubhus opføres som 2015-byggeri i totalentreprise for Allerød Kommune af Jönsson a/s med et samlet byggebudget på ca. 38 mio. kr. – et budget, der ifølge projektleder Poul-Erik Hansen fra Jönsson a/s udover byggeriet af et nyt klubhus med integreret tilskuertribune omfatter et nyt parkeringsanlæg med plads til busser og 120 biler, samt nyplantning af 5.000 m² skov.

- Opgaven omfatter hele pakken, fra parkering over landskab til byggeri af det nye klubhus, der bliver et robust hus, baseret på velkendte komponenter og løsninger, der kan holde til at blive brugt, fastslår projektlederen.

Poul-Erik Hansen tilføjer, at AFK’s kommende klubhus er udformet som et stort ’A’ med omklædning og servicefunktioner i stueplan, mens første salens høje lyse rum med fri udsigt over banerne indrettes til klublokaler, anretterkøkken, motions- og møderum samt fælles opholdszoner og hyggekroge.

- Alt i alt får AKF knap 1.900 m² at gøre godt med i det nye klubhus, der byder velkommen med et åbent indgangsparti i højisolerede facader mod nord og åbner sig med tribune og direkte baneadgang mod syd, slutter Poul-Erik Hansen fra Jönsson a/s.

Det nye klubhus til Allerød Fodbold Klub opføres med Alectia som bygherrerådgiver for Allerød Kommune i totalentreprise af Jönsson a/s i samarbejde med Christensen & Co. Arkitekter A/S, ingeniørfirmaet Dines Jørgensen & Co. A/S og Lassen Landskab A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096