23948sdkhjf

CC Contractor vinder projekt til 175 mio. kr.

Sammen med Kjaer & Richter, Gorm Nielsen, Midtconsult og Grassat har Herning-virksomheden sikret sig totalentreprisen på et 13.000 m² stort skolebyggeri i Snejbjerg. Byggestart er i juni 2013.
Efter sommerferien 2015 rykker Snejbjergs børn ind i en ny stor skole, der opføres i tæt sammenhæng med byens idrætsanlæg og hal.

Herning Kommune har valgt totalentreprenøren CC Contractor i samarbejde med arkitektfirmaerne Kjaer & Richter og Gorm Nielsen, ingeniørfirmaet Midtconsult og landskabsarkitekterne fra Grassat til at løse opgaven med at bygge den nye skole. Projektet omfatter desuden en udvidelse af Snejbjerg-hallen med en ekstra hal samt flere nye faciliteter.

Byggeriet får fælles hovedindgang til skole og hal samt et overdækket torv, der kommer til at fungere som hele husets hjerte og mødested. Fra torvet kan man bevæge sig ud i de forskellige bygningsdele, der blandt andet kommer til at huse indskoling, SFO, mellemtrin, udskoling, faglokaler, mødelokaler, multisal, ungdomsskole, tandklinik og idrætsfaciliteter.

Byggeriet på i alt 13.000 kvadratmeter har et samlet, kommunalt budget på 175 millioner kroner. Derudover er Snejbjerg-borgerne selv i gang med at samle ekstra 4 millioner kroner ind til den del af byggeriet, der vedrører udvidelse af hallen.

CC Contractor og Kjaer & Richter har tidligere samarbejdet om bl.a. kunstmuseet Heart i Herning.

FAKTA
Snejbjergs nye skole kommer til at ligge i sammenhæng med Snejbjerg-hallen med fælles hovedindgang og en lang række fælles faciliteter.

Byggeriet er på cirka 13.000 kvadratmeter og det samlede budget er på 175 millioner kroner. Herudover vil der lokalt blive samlet 4 millioner kroner ind til den del af byggeriet, der omhandler hal-udvidelsen.

Snejbjergs nye skole erstatter den nuværende Snejbjerg Skole og bliver overbygningsskole for elever, der bor i både Snejbjerg, Studsgaard og Haunstrup. Samtidig med byggeriet af skolen bliver Snejbjerg-hallen udvidet med en ekstra hal og flere nye faciliteter.

Forventet 1. spadestik på byggeriet i juni 2013. Forventet ibrugtagning august 2015.

Totalentreprenør CC Contractor, får ansvaret for byggeriet i samarbejde med arkitektfirmaet Kjaer & Richter, ingeniørfirmaet Midtconsult og landsakbsarkitektfirmaet Grassat, og Arkitektfirmaet Gorm Nielsen.

21 virksomheder ønskede i første omgang at give bud på skolebyggeriet. Syv af dem blev udvalgt til prækvalifikation, hvorefter et enigt bedømmelsesudvalg udpegede CC Contractors bud som den arkitektonisk og økonomisk bedste løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125